Учасники Конгресу Ukrainian Food 2016 зекономлять тисячі доларів на аналітиках – Богдан Шаповал

Учасники Конгресу Ukrainian Food 2016 зекономлять тисячі доларів на аналітиках – Богдан Шаповал

Учасники Конгресу експортерів продовольства Ukrainian Food 2016, який пройде 1-2 грудня в President Hotel у Києві, зекономлять тисячі доларів на аналітиках, оскільки прямо на заході зможуть сформувати стратегію виходу на цікавий для них зовнішній ринок.

Про це повідомив голова Ukrainian Food Export Board (UFEB) Богдан Шаповал.

«На конгресі обговоримо, як власними силами дослідити ринок іншої країни, не наймаючи аналітиків за тисячі доларів. У регіональних зонах учасники зможуть дізнатися, як виходити на цікаві для них ринки, як працювати на них, які труднощі їх можуть спіткати. Тобто працівники економічних відділів посольств, імпортери або просто експерти з виводу українських компаній на ці ринки за два дні дадуть учасникам певний мінімум інформації про діяльність у новому середовищі» - сказав Шаповал.

В регіональних зонах будуть представлені, зокрема, країни Північної Америки, Азії, Європейського Союзу, Близького Сходу та Північної Африки.

До участі у Конгресі також запрошені міністр аграрної політики та продовольства Тарас Кутовий, його заступник з питань євроінтеграції Ольга Трофімцева, заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України - торговий представник України Наталія Микольська, національний консультант FAO Віталій Башинський, провідний експерт сільськогосподарських ринків, національний консультант FAO Андрій Панкратов, голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа, начальник Управління економічного співробітництва МЗС України Олександр Данилейко, голова правління компанії «Дубномолоко» Олег Волошин, директор з розвитку компанії «Millenium» Ігор Маліновський, координатор UFEB Богдан Шаповал, провідний аналітик UFEB Анна Бурка, голова Всеукраїнської аграрної ради Андрій Дикун, його заступник Михайло Соколов та інші.