Конгрес експортерів продовольства «Ukrainian Food 2016»

Конгрес експортерів продовольства «Ukrainian Food 2016»

Конгрес експортерів продовольства «Ukrainian Food 2016» - масштабна подія для представників великого, середнього та малого бізнесу, котра об’єднає українських виробників харчових продуктів для обговорення стратегій розвитку нових ринків, просування українського продовольства на іноземних ринках, аналізу реформ контролюючих органів. Крім того, в рамках конгресу розглядатимуться такі питання, як експорт алкогольних напоїв, адаптація кондитерських виробів до споживчих настроїв населення ЄС. Важливим моментом даного заходу є дослідження практичних шляхів експансії Африки через призму експорту продовольчої продукції.

Під час Конгресу експортерів продовольства діятимуть регіональні зони (ЄС, Субсахарська Африка, МЕНА, КНР та ін.) і зона логістики та сертифікації , де буде можливість поспілкуватися з представниками компаній та консультантами, які вже вийшли на зазначені ринки.

Захід відвідають понад 400 представників продовольчих компаній. Основна аудиторія - керівники, фахівці з експорту та власники підприємств галузі харчової промисловості, понад 15 представників торгово-економічних відділів та понад 30 іноземних імпортерів. Серед запрошених – очільник Міністерства аграрної політики та продовольства Тарас Кутовий та Держпродспоживслужби Володимир Лапа.

Організаторами заходу виступають Рада з питань експорту продовольства та Всеукраїнська аграрна рада

Програма заходу та реєстрація за посиланням http://ukrainian-food.com/2016/ukr